Kerstboomverkopers SV Dalfsen weer in actie

DALFSEN – Ook dit jaar verkopen de vutters van SV Dalfsen komende maand kerstbomen in het dorp. Dat doen ze zoals gebruikelijk op het plein bij de katholieke kerk aan de Wilhelminastraat. De opbrengst komt ten goede aan SV Dalfsen, de katholieke kerk én Hospice ‘t Huis De Pastorie Dalfsen.

De kerstbomengroep is er weer in geslaagd een prachtige partij bomen te kopen. Vanaf maandag 7 december gaat de verkoop los op de bekende locatie. Tot en met woensdag 23 december staan de vrijwilligers van SV Dalfsen zes dagen per week klaar van 9.00 tot 17.00 uur.

In verband met het coronavirus gaan de verkoopavonden dit jaar niet door. De kerstbomengroep vraagt een ieder om zich bij het kopen van een boom te houden aan de coronaregels. De organisatie wijst bezoekers erop dat er geen pinautomaat aanwezig zal zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.