Home / / Infopunt sluit deuren na aangescherpte coronamaatregelen

Infopunt sluit deuren na aangescherpte coronamaatregelen

DALFSEN – Naar aanleiding van de aangescherpte coronamaatregelen die het kabinet dinsdag 3 november aankondigde, sluit Het Infopunt de komende twee weken haar deuren. De medewerkers zijn wel telefonisch bereikbaar.

Het Infopunt is er om mensen te helpen met allerlei vragen. Men kan hier terecht voor betrouwbare informatie over wonen, werk, zorg, welzijn en nog veel meer. Het Infopunt is tot en met 21 november fysiek gesloten. De medewerkers helpen echter graag. Van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur en op woensdagavond van 18.30 tot 21.30 kan er telefonisch contact worden opgenomen: 0529-793013.

Lees ook

Kulturhus de Spil zet in op sportief programma-aanbod

NIEUWLEUSEN – Ondanks de beperkende maatregelen, slaan de partners Saam Welzijn, Kulturhus de Spil, Agnieten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.