Home / / Gymvereniging Energy gaat door met een nieuw bestuur

Gymvereniging Energy gaat door met een nieuw bestuur

OMMEN – Na de eerste berichten dat Energy noodgedwongen zou moeten stoppen, is er goed nieuws vanuit de gymvereniging. Begin oktober is er een nieuw bestuur samengesteld en dit betekent dat Energy haar activiteiten kan vervolgen.

Ouders, (oud)bestuursleden en leiding waren het er over eens dat de vereniging niet mocht stoppen. Na een bijeenkomst met een brainstormsessie wist de vereniging een nieuw bestuur te vormen. Deze bestaat uit Lieuwke Kampman: Voorzitter, Therésia Stobbelaar: Secretaris, Anita ‘t Jong: Personeel, Opleiding en Wedstrijd, Willem ter Avest: Penningmeester, Marieke Woertink: Sponsoring, Marlien Hekman: Activiteiten, Marjan Visker: PR/ Communicatie, Yvonne Saueressig: Sponsoring en Ilse Kodden: Ledenadministratie (geen bestuurslid).

Ambitie

Het nieuwe bestuur heeft als doel zoveel mogelijk kinderen op een gezonde manier laten bewegen, met ruimte voor plezier tijdens trainingen, wedstrijden en andere activiteiten binnen de vereniging. Gedurende het seizoen organiseren zij diverse activiteiten, zoals; de eieractie, instuif, kamp, uitvoering, onderlinge wedstrijd, pepernotenactie, pietengym, enz. Door samenwerking met de leiding, ouders, commissies én de betrokkenheid van leden, heeft het bestuur de ambitie om een gezonde en groeiende vereniging neer te zetten en de continuïteit met goed opgeleide trainers te waarborgen.

Missie

Verder wenst het bestuur de vereniging te vormen en uit te bouwen tot een levendige en saamhorige vereniging met betrokken leden en ouders, met als kernactiviteit gymnastiek. Er is voor haar leden een aantrekkelijk aanbod in een veilige sportomgeving, waarin iedereen zich op zijn/haar eigen niveau kan ontwikkelen. Energy Ommen is zichtbaar maatschappelijk betrokken en heeft een aanbod voor speciale doelgroepen.

Kinderen die graag willen gymmen bij Energy hebben de mogelijkheid om vier proeflessen kosteloos mee te draaien. Het lesrooster is te vinden op; www.energy-ommen.nl. Voor meer informatie en/of opgave kan gemaild worden naar info@energy-ommen.nl.

Vlnr en vbnb: Marlien Hekman, Anita ’t Jong, Lieuwke Kampman, Theresia Stobbelaar, Yvonne Saueressig, Marjan Visker en Marieke Woertink (Willem ter Avest en Ilse Kodden ontbreken op de foto)

Lees ook

Zo vlogen de duiven

DALFSEN – Zaterdag 1 mei wederom een vitessevlucht voor de leden van PV De Vechtvogels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.