Home / / Extra prikronde griepvaccinatie

Extra prikronde griepvaccinatie

DALFSEN – De Groepspraktijk Huisartsen biedt een extra mogelijkheid aan inwoners die een uitnodiging hebben ontvangen voor een griepvaccinatie, maar deze nog niet hebben gehad.

De extra prikronde vindt plaats op dinsdag 24 november in de Groepspraktijk Huisartsen (deze keer in de praktijk en dus niet in de Trefkoele). Tijd: 17.00 – 18.00 uur. Vriendelijk wordt verzocht om de uitnodigingsbrief mee te nemen, een mondkapje te dragen en gezien de coronamaatregelen buiten te wachten en daarbij 1,5 meter afstand te houden.

Pneumokokkenvaccinaties

Zoals het er nu naar uit ziet kan de pneumokokkenprik niet worden bijbesteld. Van het aantal patiënten dat dit jaar in aanmerking komt voor deze prik mocht de Groepspraktijk Huisartsen voor maximaal 70% aan vaccins bestellen. Dit is door de overheid zo bepaald. De praktijk heeft het maximale aantal vaccins besteld maar door de enorme opkomst waren zij op de tweede dag al door de voorraad. Mocht de pneumokokkenprik alsnog bijbesteld kunnen worden, dan plaatst de Groepspraktijk dit op de website.

www.huisartsendalfsen.praktijkinfo.nl/

Lees ook

Peutergroep bij De Zaaier uitgebreid

Advertorial NIEUWLEUSEN – Met ingang van het nieuwe schooljaar is er bij de peutergroep van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.