Home / / Eervolle vermelding Vechtdalnotities

Eervolle vermelding Vechtdalnotities

DALFSEN – Een eervolle vermelding, dat ontvingen de twee dorpsgenoten Gijs Dragt en Lenze L. Brouwers met betrekking tot hun boek Vechtdalnotities. Met name over de samenwerking tussen de dichter en de fotograaf was de jury van het Overijssels Boek van het Jaar 2020 zeer te spreken. Burgemeester Erica van Lente ontving de uitgave al in juni van dit jaar.
De eerste prijs in de categorie fictie ging naar ‘De Rusluie’, een debuutroman van Nicole Harmsen. Het handelt over een Vriezenveense boerenfamilie uit de achttiende eeuw. De Nederlanders vertrekken, door armoede en handelszucht gedreven naar Sint Petersburg om een nieuw bestaan op te bouwen. In de categorie non-fictie won de ‘Deventer Boekenstad vanaf de twaalfde eeuw tot nu’, geschreven door Suzan Folkerts en Garrelt Verhoeven.

Lees ook

Zo vlogen de duiven

DALFSEN – Zaterdag 1 mei wederom een vitessevlucht voor de leden van PV De Vechtvogels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.