Digitale ledenvergadering van USV: groen licht voor investering in clubgebouw

NIEUWLEUSEN – De leden van voetbalvereniging USV hebben tijdens de digitale ledenvergadering groen licht gegeven voor een investering in de kleedruimtes en het dak van het clubgebouw. De renovatie maakte in een eerder stadium onderdeel uit van een veel groter bouwplaatje. Corona zette dit voorjaar een streep door die ambities. Met de toestemming van de leden op zak gaat USV nu voortvarend aan de slag met de uitvoering van het renovatieproject.
De digitale ledenvergadering was toch even wennen. Het was namelijk de eerste in de geschiedenis van de club. Het bestuur zat achter de tafel in het clubgebouw, de leden thuis op de bank, aan de keukentafel of op de zolderkamer.

Gezien het digitale karakter van deze ledenvergadering was de gebruikelijke agenda ingekort en ontdaan van verdere franje. Wel stond voorzitter Michiel Smudde nog even stil bij een aantal trouwe leden vanwege hun langdurig lidmaatschap. In het bijzonder bij oud-voorzitter en erelid Jan Borgers. Hij is maar liefst 70-jaar lid van USV. Waarbij de voorzitter de wens uitsprak om elkaar snel weer te kunnen zien onder normale omstandigheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.