Home / Uncategorized / Dag van de Mantelzorg in Dalfsen

Dag van de Mantelzorg in Dalfsen

DALFSEN – Op 10 november is het de landelijke ‘Dag van de Mantelzorg’. De gemeente Dalfsen wil deze dag niet ongemerkt voorbij laten gaan en namens de gemeente worden er deze week verwentasjes uitgereikt aan naasten van mensen met een beperking, handicap of langdurige ziekte.

Vanwege corona konden de gezellige bijeenkomsten die anders georganiseerd worden niet doorgaan. In plaats daarvan konden mantelzorgers zichzelf opgeven, of opgegeven worden door iemand in de omgeving voor een verrassingstasje. Wethouder Jan Uitslag ging op pad om Dhr. Toet te verblijden met een tasje. Dhr. Toet was aangenaam verrast dat hij opgegeven was door iemand uit zijn omgeving die aan hem gedacht had na de oproep om mantelzorgers op te geven.

In het tasje zitten allerlei verrassingen voor mantelzorgers. Deze hele week zijn vrijwilligers nog op pad om mantelzorgers te verrassen met een tasje. De inhoud van de tasjes is deels gesponsord door Bakkerij van der Most, Coop Lemelerveld, Blitsspul, Albert Heijn Dalfsen, Hema Nieuwleusen en Marketing Oost.

 

 

Lees ook

Bouw 42 sociale huurwoningen aan de Wieken van start

NIEUWLEUSEN – Vrijdag  4 juni tekenden Woonstichting VechtHorst en aannemer Jorritsma Bouw de overeenkomst voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.