Home / / Dag van de Mantelzorg Dalfsen

Dag van de Mantelzorg Dalfsen

DALFSEN – Op 10 november was het de landelijke ‘Dag van de Mantelzorg’. De gemeente Dalfsen liet deze dag niet ongemerkt voorbij gaan en reikte verwentasjes uit aan naasten van mensen met een beperking, handicap of een langdurige ziekte.

Vanwege corona konden de bijeenkomsten die normaal gesproken georganiseerd worden, niet doorgaan. In plaats daarvan konden mantelzorgers zichzelf opgeven, of opgegeven worden door iemand in de omgeving voor een verrassingstasje.

Wethouder Jan Uitslag ging op pad om de heer Toet te verblijden met een tasje vol verrassingen. De heer Toet was aangenaam verrast dat hij opgegeven was door iemand uit zijn omgeving. De inhoud van de tasjes is deels gesponsord door: Bakkerij van de Most, Coöp Lemelerveld, Blitsspul, Albert Heijn Dalfsen, Hema Nieuwleusen en Marketing Oost. Deze gehele (mantelzorg)week gingen vrijwilligers op pad om mantelzorgers te verrassen.

De Dag van de Mantelzorg Dalfsen is mogelijk gemaakt door: Saam Welzijn, Zorggroep Raalte, Rosengaerde, Zorgspectrum Het Zand, Werkgroep Mantelzorg Dalfsen, Werkgroep Mantelzorg Nieuwleusen en Werkgroep Mantelzorg Lemelerveld.

Lees ook

DLTC legt de laatste hand aan groenste sportclub van Overijssel

DALFSEN – Tennisclub DLTC in Dalfsen werd vorig jaar juli uitgeroepen tot groenste sportclub van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.