Home / / Concert Jong Talent in het Landgoed Vilsteren
.

Concert Jong Talent in het Landgoed Vilsteren

VILSTEREN – Het tweede concert in het Landgoed Vislteren staat gepland voor 8 november om 15.00 uur. Ditmaal treedt het Atthis duo op: Mariavi Molina bespeelt de piano en Wisse de Rijk de cello. Het concert begint om 15.00 uur en de toegangsprijs bedraagt 12 euro. Voor jongeren t/m 18 is het concert gratis.

De roots van Mariavi Molina (1994) liggen in Spanje, waar zij het grootste deel van haar leven heeft doorgebracht en waar haar muzikale carrière is begonnen. Zij studeerde onder meer aan het conservatorium in Málaga en won onder andere de XI Málaga Musical Foundation Award, een beurs die haar in staat stelde om naar Nederland te gaan en haar Master te doen bij Frank van Laar aan het ArtEZ conservatorium in Zwolle. Mariavi combineert haar pianospel soms met door haar zelfgemaakte foto’s of video ‘s met informatie over de componisten en/of werken die zij uitvoert. Twee van haar ‘multidisciplinaire’ projecten zijn in Kasteel het Nijenhuis in Heino in première gegaan (resp. 2018 en 2019).

Wisse de Rijk (1992) werd al op zijn zevende aangetrokken door het diepe innemende geluid van de cello. Hij kreeg zijn eerste lessen van Roeland Robert en Rivke van der Staak. In 2020 behaalde hij zijn Bachelor klassieke muziek in Zwolle bij Jeroen Reuling en Karlien Bartels en ook hij bereidt zich voor op zijn Master. Daarnaast volgt hij verschillende masterclasses en cursussen, treedt regelmatig op en is actief als docent cello. Op het programma van deze middag staan werken van Anton Arensky, Anton Rubenstein en Johannes Brahms.

Het concert maakt deel uit van de serie Landgoedconcerten Vilsteren. Jonge talentvolle musici krijgen een podium aangeboden in het intieme Landgoedcentrum, gelegen aan de Vilsterse Allee 1d.

Regels omtrent corona

Er mogen niet meer dan 30 bezoekers worden toegelaten (volwassenen en kinderen). Van te voren reserveren – bij voorkeur voor 1 november – is noodzakelijk via het e-mailadres: landgoedconcertenvilsteren@gmail.com. Indien er meerdere kaarten worden besteld dan is het belangrijk te vermelden of het gaat om personen uit één huishouden (i.v.m. de toedeling van zitplaatsen). Ook is het van belang om naam en telefoonnummer te vermelden. Verzocht wordt om contant en met gepast geld te betalen bij de ingang en een mondkapje te dragen bij binnenkomst en bij vertrek. Helaas kan er van een na-zit momenteel geen sprake zijn.

De organisatie raadt aan om op de dag van het concert de website van het landgoed te raadplegen. Hier is de meeste recente stand van zaken te volgen.

www.landgoedvilsteren.nl

Mariavi Molina (jpg 8-11_1)

Wisse de Rijk (jpg 8-11_2)

Lees ook

TENAX is hoofdsponsor voor ambitieus FC Ommen

OMMEN – FC Ommen heeft op 1 mei haar hoofdsponsor gepresenteerd. TENAX tekent met ingang …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.