Home / / Boekstart voor baby’s en peuters

Boekstart voor baby’s en peuters

DALFSEN/LEMELERVELD – De bibliotheek presenteert op donderdag 3 december Boekstart voor baby’s en peuters in Dalfsen en Lemelerveld. Tijdens dit maandelijkse uurtje wordt er voorgelezen aan de kleintjes en worden er liedjes gezongen. De Boekstartochtenden vinden plaats op iedere eerste donderdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur. In verband met corona schenkt men geen koffie/thee en is er een maximum aantal (volwassenen met kinderen) dat ontvangen kan worden (Dalfsen 8 en Lemelerveld 6). Aanmelden kan via de website

www.bibliotheekdalfsen.nl/activiteiten

Lees ook

Schoenenhuis Jan Pas is jarig en trakteert!

(Advertorial) DEN HAM – Schoenenhuis Jan Pas, een begrip in de regio, bestaat dit jaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.