‘Boekstart voor baby’s’ bij bibliotheek in Dalfsen en Lemelerveld

DALFSEN/LEMELERVELD – De bibliotheek organiseert op maandag 3 december ‘Boekstart voor baby’s’ in Dalfsen en Lemelerveld. Er wordt voorgelezen en gezongen met de kleintjes.

Voorleesmomenten zijn niet alleen heel waardevol, maar vooral ook erg gezellig en het is een heerlijk moment samen met je kind. Daarom worden er iedere maand liedjes gezongen en wordt er voorlezen. Het is speciaal voor ouders van kinderen van 0 tot 4 jaar. Op de eerste donderdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur organiseert Bibliotheek Dalfsen deze Boekstartochtenden.

Door het coronavirus wordt gevraagd om je vooraf aan te melden. Dat kan via www.bibliotheekdalfsen.nl/activiteiten. Tijdens de ochtend wordt er rekening gehouden met de anderhalve meter afstand en wordt er een maximum aantal volwassenen en kinderen ontvangen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.