Home / / Bereikbaarheid Saam Welzijn

Bereikbaarheid Saam Welzijn

DALFSEN – In verband met de recente ontwikkelingen omtrent corona, sluit Saam Welzijn haar activiteiten in de kulturhusen. Dit geldt zowel voor de ouderenactiviteiten als voor de activiteiten in de verschillende jongerencentra.

De medewerkers van Saam Welzijn blijven op andere manieren wel beschikbaar. Ze zijn te bereiken op telefoonnummer: 0529-482121 tussen 9.00 en 12.00 uur. Via dit nummer bieden zij een luisterend oor en denken ze graag mee om oplossingen te zoeken bij (hulp)vragen. Er kan ook gemaild worden naar: info@saamwelzijn.nl.

In de middag zijn alle medewerkers in de verschillende wijken te vinden om via het raam of op een andere, veilige manier contact te zoeken. Ze zijn herkenbaar aan de blauwe Saam-jasjes of ze dragen een badge van Saam welzijn. Zo blijven ze zoveel mogelijk in contact met de bewoners van de gemeente Dalfsen. Op dit moment wordt samen met de gemeente gekeken naar de mogelijkheid om een speciale bus in te zetten, onder het mom: ‘Saam komt naar u toe’.

Lees ook

TENAX is hoofdsponsor voor ambitieus FC Ommen

OMMEN – FC Ommen heeft op 1 mei haar hoofdsponsor gepresenteerd. TENAX tekent met ingang …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.