Home / / Amaryllisbollen voor Oekraïne

Amaryllisbollen voor Oekraïne

OMMEN – Vanwege corona en alle bijkomende maatregelen kunnen een aantal acties van de Stichting Ommen Voor Oekraïne niet doorgaan. De stichting is inmiddels wel gestart met de Amaryllisactie.

Foto: Pixabay.com

Het is mogelijk om telefonisch of per email amaryllisbollen te bestellen via p.jelsma@home.nl/06-29151119, of via erna.martens@outlook.com/06-12613437. Ook kunnen de bollen, rekening houdend met de RIVM maatregelen, gekocht worden op onderstaande data en locatie (hierbij geldt: op is op).

Rode, roze of witte (met een roze tekening) amaryllisbollen kosten 6,00 euro per stuk. De opbrengst gaat naar verschillende projecten in Oekraïne. Onder andere naar het alzheimerhuis, de aanschaf van voedselpakketten voor bewoners van bergdorpen en naar een nieuw te bouwen bejaardenhuis. De bollen zijn tegen betaling af te halen op: vrijdag 13 november, tussen 13.00 en 16.00 uur en op zaterdag 14 november tussen 9.00 en 12.00 uur in het depot van Stichting Ommen Voor Oekraïne, Haven Oost 20 in Ommen.

 

Lees ook

TENAX is hoofdsponsor voor ambitieus FC Ommen

OMMEN – FC Ommen heeft op 1 mei haar hoofdsponsor gepresenteerd. TENAX tekent met ingang …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.