Home / / Zorghotel Imminkhoeve overgenomen

Zorghotel Imminkhoeve overgenomen

LEMELE – De Imminkhoeve in Lemele, het zorghotel voor verblijf van zorgbehoevenden, is per 19 oktober 2020 overgenomen door Ledeboer Investments B.V. Het zorghotel kan per direct aan 140 zorgbehoevenden onderdak bieden.

Ledeboer Investments is onder andere eigenaar van Vérian en Thuisgenoten, zorgorganisaties die zorg thuis leveren aan cliënten in de vorm van thuiszorg alsmede in kleinschalige woon-zorg voorzieningen. Door de samenwerking met beide onderdelen van Ledeboer Investments ontstaat de mogelijkheid voor Imminkhoeve om tijdelijke opvang, revalidatiezorg en woon-zorg voor ouderen op haar locatie over te nemen. Vorenstaande betekent voor het personeel en de vrijwilligers van de Imminkhoeve, die na het faillissement in onzekerheid leefden, weer perspectief. Curator Te Woerd is tevreden met de uitkomst van zijn inspanningen om het zorghotel voort te zetten. “Met de nieuwe eigenaar ontstaat een mogelijkheid om de locatie Lemele weer volop te benutten en haar maatschappelijke functie in de regio te bewaren. Naast de mogelijkheden die door de nieuwe eigenaar worden geboden, geeft het voor de vrijwilligers en medewerkers kansen om hun activiteiten in de doorstart voort te zetten.”

www.imminkhoeve.nl

Lees ook

Zoekplaatje van de week

Een marktkoopman demonstreert, zo te zien aan de vieze plekken op zijn blouse, een vlekverwijderaar …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.