Home / / Zoekplaatje van de Week

Zoekplaatje van de Week

Vier medewerkers van ‘OBO Banden Service’ op een foto uit het Fotoarchief van de Gemeente Ommen. Op de fotokaart met archiefnummer KZ21 staat de volgende beschrijving ‘1982. Haven W. OBO banden en uitlatenbedrijf’. Wie helpt ons aan meer informatie over dit bedrijf en/of namen van personen op de foto?

Met dank aan André Hurink en Harry Woertink voor de informatie over zoekplaatje haw_57675 (week 43, twee foto’s met twee mannen, mogelijk betrekking op ‘situatie dodenkruispunt’), samengevat: De man rechts op de foto (met hoed) is Evert Hurink (vader van André), de man links is Hendrikus Horstink. Ze staan op de Voormars in Ommen met op de achtergrond de Varsenerdijk en in de verte is de Zwolseweg te zien. Ze inspecteren de in opbouw zijnde (middenstands)beurs. Beiden waren bestuurslid van de Winkeliersvereniging. Hurink had een winkel in de Brugstraat met haarden en fornuizen, later speelgoed en Horstink zat aan de Markt met een schoenwinkel. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Reacties op het zoekplaatje van deze week graag, met vermelding van archiefnummer KZ0021, verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Rembrandtstraat 33 (7731SE) in Ommen.

Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Camping de Koeksebelt, daar is het goed toeven en gaan de natuur en stadse geneugten hand in hand.

Lees ook

Afsluiting Welsummerweg

DALFSEN – Sinds maandag 14 juni is de Welsummerweg op de N340 afgesloten. De werkzaamheden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.