Home / / Zelf een hologram ontwerpen en maken

Zelf een hologram ontwerpen en maken

OMMEN – De bibliotheek Ommen presenteert op woensdag 21 oktober een workshop hologrammen ontwerpen en maken. Kinderen van 10-16 jaar leren hoe ze een voorwerp tot leven kunnen brengen.

Deelnemers kunnen een zelfgekozen voorwerp filmen en de video projecteren via hologram-software, in een zelfgebouwd hologramprisma. Er verschijnt een doorzichtig, driedimensionaal beeld dat van alle kanten te bekijken is. De workshop is gratis en wordt verzorgd in samenwerking met Tetem, een onderzoekend presentatieplatform vol creatieve makers en denkers. In oktober heeft Tetem in Overijssel de MaakMeeMaand opgezet. Er worden dan honderden technologische, creatieve en innovatieve activiteiten georganiseerd voor jong en oud.

Per workshop is er plaats voor 8 deelnemers van 10-16 jaar. Om zeker te zijn van een plekje, kunnen deelnemers zich inschrijven via www.bibliotheeksalland.nl/holoommen. De workshop begint om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur.

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.