Home / / Wij vieren feest, vier jij het met ons mee?

Wij vieren feest, vier jij het met ons mee?

(Advertorial)

Dorien de Woonprofessional bestaat alweer 10 jaar!

DALFSEN – Na een periode van klussen en verbouwen zijn we heel trots op het prachtige resultaat van onze vernieuwde winkel en willen dit dan ook graag aan jullie laten zien! Van ver​f​-en behangspeciaalzaak naar woonwinkel. Je vindt bij ons niet alleen maar de producten maar kunt terecht voor het complete plaatje. Van interieur- en kleuradvies op maat, tot het bekleden van jouw wanden, ramen en vloeren. Team DORIEN staat voor je klaar om samen met jou op zoek te gaan naar de stijl die bij jou past. Om zo ​(samen​) tot een passend plan te komen, waarin jij je ‘thuis’ voelt.

Uiteraard met vakkundig advies over de bijbehorende producten voor raam-, vloer-, en wandafwerking. Naast pvc-vloeren, gordijnen, raamdecoratie, behang, verf ​hebben we sinds kort ook meubelen, verlichting en ​woonaccessoires ​in ons assortiment.

Benieuwd naar onze vernieuwde winkel? Kom langs en laat ​je verrassen! Op zaterdag 10 oktober zetten we tussen 15:00 en 18.00 uur voor iedereen onze deuren open. Onder het genot van een hapje en een drankje en met diverse demonstraties laten wij graag ons nieuwe winkelconcept zien, waarmee we Dalfsen en omstreken voortaan nog mooier gaan maken! Uiteraard houden wij ons aan de coronamaatregelen

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.