Home / / Welkoop in de prijzen – beste winkelketen in Tuin & Dier

Welkoop in de prijzen – beste winkelketen in Tuin & Dier

(Advertorial)

OMMEN – Ook dit jaar viel winkelketen Welkoop weer in de prijzen bij de ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’, de grootste consumentenverkiezingen van Nederland. Welkoop mag zich een jaar lang de beste winkelketen in Tuin & Dier noemen.

Voor de zesde keer op rij is Welkoop uitgeroepen tot ‘Beste Tuinspeciaalzaak’ en zelfs voor de zevende keer tot de ‘Beste Dierenspeciaalzaak’. “Daarnaast wonnen we opnieuw de award voor beste webshop in de categorie Tuin”, aldus Ronald Everts franchiser van de in aanbouw zijnde Welkoop op de Rotbrink. “Wij zijn daar enorm trots op. Vooral omdat de winnaars worden gekozen door klanten. Wij helpen onze klanten graag om optimaal te genieten van tuin en dier. Dat we daar op deze manier voor worden beloond, maakt het extra bijzonder. Het gemiddelde eindcijfer dat de klant ons geeft is ruim een 8. Een topprestatie!”

Tuin & Dier

Verstand van Tuin en Dier is het credo van Welkoop. En dat vertaalt zich in een breed assortiment, services en deskundig advies van de medewerkers. De medewerkers maken het verschil. Zij zorgen er met veel plezier voor dat klanten blij zijn met Welkoop en dat ze graag terugkomen. Er wordt hard gewerkt om het iedere dag weer beter te doen.

Verkiezing

De winnaars bij de verkiezingen tot Beste Winkelketen van Nederland worden gekozen door consumenten. Genomineerde winkels worden onder andere op prijs, acties, kwaliteit, assortiment, deskundigheid, service en betrouwbaarheid beoordeeld.

Over Welkoop

Met 153 winkels en een webwinkel is Welkoop hét merk met verstand van Tuin en Dier. Welkoop biedt een breed assortiment, deskundig advies en service die net een stapje verder gaat. Het assortiment kent vijf hoofdgroepen die in de winkels duidelijk herkenbaar zijn: Dier & Welzijn, Plant & Zorg, Werken in de tuin, Genieten in de tuin en Werkkleding & Schoeisel. In deze categorieën voert Welkoop producten van A-merken én van eigen labels. De huismerken staan garant voor een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit. Welkoop heeft alles in huis wat mensen nodig hebben om te genieten van hun tuin en dier en blijft vernieuwen om de klant alle seizoenen bij te staan. “De bouw van de nieuwe Welkoopwinkel op de Rotbrink ligt op schema vertelt Ronald Everts, In januari 2021 openen we de deuren voor het publiek met diverse acties en leuke activiteiten.”

De bouw van de nieuwe Welkoopwinkel op de Rotbrink in Ommen

Lees ook

Webinar van KBO-PCOB

REGIO – KBO-PCOB Overijssel presenteert op vrijdag 23 april het webinar ‘Verbonden zijn rond zingeving’. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.