Home / / ‘We kiezen steeds vaker voor gemak in de keuken’

‘We kiezen steeds vaker voor gemak in de keuken’

(Advertorial)

REGIO – De manier waarop we met ons avondeten omgaan verandert. We kiezen steeds vaker voor gemak in de keuken. Maaltijdboxaanbieders schieten als paddenstoelen uit de grond en in de supermarkt vind je steeds meer verspakketten. Maar wie écht gaat voor gemak in combinatie met gezond eten kiest voor de maaltijdservice van Uitgekookt.

Bij Uitgekookt bestel je gezonde klant-en-klaarmaaltijden die gratis bij je thuis worden bezorgd. Inderdaad, gezonde kant-en-klaarmaaltijden: altijd vers, met minimaal 200 gram groente en zonder onnodige toevoegingen. Eigenaar Johan van Marle: “Wij vinden dat iedereen altijd lekker en gezond moet kunnen eten. Ook als je geen tijd hebt om te koken, als dit niet lukt of als je gewoonweg je tijd liever aan iets anders besteed. Onze maaltijden zijn het gezonde alternatief voor zelf koken.”

100.000e klant

Dat dit alternatief komt als geroepen blijkt wel uit de snelle groei van het bedrijf. De maaltijden vliegen als warme broodjes over de toonbank en onlangs heeft Uitgekookt voor haar 100.000e klant gekookt. Een mijlpaal voor het bedrijf waar gezond en lekker eten al zes generaties in de familie zit. Van het telen van groente en aardappelen, via een groentewinkel, tot aan de huidige maaltijdservice.

Elke week een wisselend menu

Omdat gezond eten ook gevarieerd eten betekent, staan er wekelijks meer dan 25 nieuwe maaltijden op het menu. Van een smaakvolle pasta of een verrassende couscous, tot een traditionele stamppot. Het aanbod is dan ook net zo divers als het type klant dat bestelt bij Uitgekookt. “Van drukke jongvolwassenen tot minder mobiele senioren. Ondertussen weet iedereen ons wel te vinden.”

Vertrouwd gezicht als bezorger

Dat heeft Uitgekookt niet alleen te danken aan het gezonde aanbod. Ook service staat hoog in het vaandel. Johan: “Wij werken met eigen bezorgers die vaste routes rijden. Wie vaker bestelt, ziet dus een vertrouwt gezicht. We merken dat onze klanten dit heel prettig vinden. Ze kunnen hun volgende bestelling gewoon afgeven bij de bezorger. Ook is het hierdoor eenvoudiger om bezorgafspraken te maken, bijvoorbeeld om de maaltijden in een koelbox onder de carport te zetten. Je hoeft er dus niet voor thuis te blijven.”

Geheel vrijblijvend

Vaker bestellen hoeft overigens niet. Bij Uitgekookt zit je nergens aan vast, het is geen abonnementsvorm. De ene klant bestelt wekelijks, de ander als hij een drukke week voor de boeg heeft. De maaltijden bestel je vooraf, tot vier weken vooruit. Op de dag voor bezorging beginnen de chefs met koken.

“Onze maaltijden zijn gezonder dan afhalen, eenvoudiger dan een maaltijdboxpakket en goedkoper dan uit eten gaan.”

Alleen even opwarmen

Na ontvangst bewaar je de maaltijden tot vijf dagen in de koelkast en hoef je ze alleen nog even op te warmen in de oven of magnetron. Zo staat er binnen een paar minuten een verantwoorde maaltijd op tafel. “Onze maaltijden zijn gezonder dan afhalen, makkelijker dan een maaltijdbox en goedkoper dan uit eten gaan,” aldus Johan.

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.