Home / / Uit Hei en Dennen

Uit Hei en Dennen

Nee, ik herken niets energetisch in of rond mijn hoofd of lichaam. Heb ik weer. Het schijnt juist zo veelzeggend te zijn, waarom bij mij dan niet? Je kunt namelijk energetisch uit balans zijn. Ja, daar staat u van te kijken hè. Hebt u het nooit zelf gevoeld? Zo niet, en ik gok op 90 % van de mensheid, dan begrijpen u en ik elkaar. Maar als het woord bestaat, dan moet er toch meer inhoud aan te geven zijn dan alleen ‘dat het voelbaar’ is. Als dat zo is wil ik het ook eens waarnemen. En dat is tot nu toe NOOIT gebeurd. Nu las ik wel dat je hooggevoelig moet zijn. Dus gevoelig voor alles wat er binnen in je omgeving gebeurt. Zo kan een ruimte energetisch negatief beladen zijn, waardoor je uit balans raakt. Energie is goed te voelen, bijvoorbeeld door een borrelende buik, kriebel in je onderbuik, neiging tot hoesten etc. Om weer in balans te komen heb je een therapeut nodig die werkt met energie. Tot nu toe nam ik bij een kriebelende of onrustige onderbuik een paar Rennies, die altijd trouw hun werk deden. Maar doe ik mijn onderbuik daar geen onrecht mee. Waarom reageer ik op dergelijke berichten altijd lacherig, smalend of sarcastisch. Ik moet mijn buik toch eens ernstiger gaan waarnemen.

Het zijn altijd ongelooflijk lieve, meelevende en wijze vrouwen, die mij willen overtuigen van het energetische in de mens. Ze worden nooit boos of beledigd door mijn wat ironische benadering. Meelevend en liefdevol willen ze mij op hun bredere pad brengen want o wat zou ik er van opknappen. Niet dat ik nu niet goed ben hoor, welnee, maar het kan zo veel beter worden voor mijn lichaam en ziel, en wie wil dat nou niet? Het interessante is, dat ze geen van allen proberen mij in hun energetische leven te betrekken. Zij kijken mij minzaam, soms wat medelijdend aan met de blik van “Ook jij komt hier ooit achter”. Maar wil ik dat? Maakt het mijn leven boeiender? Heel eerlijk gezegd, ik durf het gewoon niet aan.
Dan ga ik dus mijn eigen IK vinden door hout te klieven, klei te vormen of gewoon wat te schetsen op de achterkant van een rol behang. Verloofde zou zich een rolberoerte schrikken als ik op een dag sereen en minzaam door het leven ga.
Dus nu nog maar even niet.

Antoinette

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.