Home / / Ter Haar & Dunnink maakt van sparen een feest!

Ter Haar & Dunnink maakt van sparen een feest!

(Advertorial)

Kinderspaarweken van 1 oktober tot 30 november 2020

REGIO – Het is belangrijk om kinderen al vroeg te leren omgaan met geld. Daarom beloont RegioBank kinderen die gaan sparen tijdens de jaarlijkse Kinderspaarweken. Bij Ter Haar & Dunnink, Zelfstandig Adviseur van RegioBank in Ommen is het van 1 oktober tot 30 november 2020 een feest voor kinderen.

Stort het kind geld op de bestaande rekening van RegioBank, dan mag hij of zij een leuk cadeautje uitkiezen. Ook kinderen die nog geen rekening hebben, zijn van harte welkom. Ter Haar & Dunnink: “We vertellen ouders en kinderen dan graag over het bekende Zilvervloot Sparen. En JongWijs, het jeugdpakket speciaal voor kinderen zelf. U bent van harte welkom op ons kantoor. Belt u ons eerst even om een afspraak te maken?”

Leer uw kind wat verstandig sparen en betalen is

JongWijs is een financieel pakket voor kinderen van 0 tot 18 jaar. Een spaar- en betaalrekening mét jaarlijks leuke geldtips en weetjes. Bij JongWijs krijgen ook de ouders jaarlijks interessante informatie en praktische tips. Gewoon via de post, op het huisadres. En uiteraard staat Zelfstandig Adviseur Ter Haar & Dunnink ook klaar.

JongWijs begint met een spaarrekening. Vanaf 8 jaar komt daar een betaalrekening bij. En met toestemming van de ouders ook een Jeugdpas mét weeklimiet en Internet Bankieren en Mobiel Bankieren. “Dit kan, maar hoeft dus niet. Ouders mogen dit bij bij ons aanvragen wanneer hun kind hier aan toe is,” vertelt Klaasje Dunnink-Stegeman van Ter Haar & Dunnink.

Van harte welkom

Iedereen is van 1 oktober tot 30 november welkom. Klaasje geeft aan: “Kom naar ons kantoor aan de Schurinkstraat 20 in Ommen tijdens de feestelijke Kinderspaarweken. We laten dan ook graag JongWijs zien.” Om een rekening te openen, moeten de kinderen en hun ouders wel een geldig legitimatiebewijs meenemen. Voor meer informatie en de actievoorwaarden

www.regiobank.nl.

Lees ook

Webinar van KBO-PCOB

REGIO – KBO-PCOB Overijssel presenteert op vrijdag 23 april het webinar ‘Verbonden zijn rond zingeving’. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.