Home / / Sympathieke actie van Janice Living

Sympathieke actie van Janice Living

(Advertorial)

OMMEN – In tijden waarin ondernemers het zwaar hebben en met name de horeca keihard getroffen wordt, pakken sommigen de handschoen op en verzinnen een topactie om zo hun collega’s te ondersteunen.

Vanaf woensdag 21 oktober presenteert Janice Living zo`n actie. Janice: “Per 49,95 euro die een klant bij ons besteedt ontvangt hij of zij 10% korting. Niet in contanten maar in de vorm van de Ommer Cadeaubon. Deze Ommer Cadeaubon kan in het gehele centrum ingeleverd worden. Op deze manier stimuleren wij de klant ‘lokaal’ te kopen en doneren wij eigenlijk onze korting aan het centrum van Ommen. “Het mooiste zou zijn wanneer klanten wachten met het uitgeven van deze Ommer Cadeaubonnen totdat de Ommer horeca weer geopend is”, zegt Janice. “Als winkeliers kunnen we niet zonder de horeca en vice versa. Op deze manier betuigen we onze steun aan hen, niet alleen in woorden maar ook in daden.”

De actie start woensdag 21 oktober en loopt tot en met zaterdag 7 november 2020. Koop By Janice Living en steun de Ommer ondernemer!

Lees ook

Politiek verwoord: Het recht van de snelste

DALFSEN – Verschillende politieke partijen in de gemeente Dalfsen geven hun actuele standpunten weer in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.