Home / / Sing-in via livestream vanuit de Grote Kerk

Sing-in via livestream vanuit de Grote Kerk

DALFSEN – Op zondagavond 25 oktober verzorgt de Grote Kerk Dalfsen een Sing-in via livestream.

Deze uitzending met als titel ‘Jij bent bijzonder’ begint om 18.30 en kan worden bekeken via www.pdgdalfsen.nl. Vanaf 18.20 kan er ingeschakeld worden.

De teksten van de liederen lopen mee onder het uitgezonden beeld en zijn in het geheel te vinden op de website van de kerk. Verder is er een keuzeblad waarbij een verzoeknummer is op te geven. Voor de kinderen zijn ook twee mooie liederen uitgezocht en is er bovendien de kleurplaat ‘Jij bent bijzonder’ te downloaden.

De presentatie is in handen van Henriëtta Kuipers. De band bestaat uit: Wim van Lenthe (piano), Leonardo van Lenthe (viool). Jan Kramer (gitaar), Edwin Vetkamp (basgitaar), Joke van Lenthe (zang), Marjolein Dekker (zang), Esmee Dekker (zang), Esmée de Jong (zang) en Henriëtta Kuipers (zang). De collecte waarvoor men een bedrag kan overmaken is onder andere bedoeld voor de vluchtelingen van kamp Moria op Lesbos.

Deze dienst fysiek bezoeken is door de corona-omstandigheden niet mogelijk. Door thuis mee te doen hoopt men de verbondenheid te benadrukken. ‘Samen zingen verbindt, ook als je fysiek niet bij elkaar bent’.
Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met: 0529-434203.

Lees ook

Beregening in allerlei soorten en maten bij HeWi Watertechniek

(Advertorial) ALMELO – De winter is voorbij, het is tijd om te genieten van de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.