Home / / Rectificatie: Mondkapjesplicht in het gemeentehuis van Dalfsen

Rectificatie: Mondkapjesplicht in het gemeentehuis van Dalfsen

DALFSEN – In de editie van de Dalfser Courant van deze week staat een bericht over de mondkapjesplicht in het gemeentehuis van Dalfsen. Het bericht bevat niet de volledige informatie en is daardoor niet geheel juist.

In het gemeentehuis zijn de regels als volgt

De gemeente Dalfsen conformeert zich aan het dringende advies van de rijksoverheid tot het dragen van niet medische mondkapjes. Zij adviseert bezoekers dringend ook een mondkapje te dragen en zich te houden aan de huisregels. Er wordt niet overgegaan tot de verplichting om een mondkapje te dragen, aangezien hiervoor in het gemeentehuis al voldoende maatregelen zijn getroffen.

Lees ook

S.V. Nieuwleusen genomineerd voor club van het jaar

NIEUWLEUSEN – Sportvereniging Nieuwleusen is genomineerd voor club van het jaar. Deze verkiezing is onderdeel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.