Home / / Phion geeft t/m 10 november geen concerten

Phion geeft t/m 10 november geen concerten

REGIO – Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel zal in lijn met het landelijke beleid rondom het coronavirus t/m 10 november geen concerten geven. De nieuwe maatregelen die tijdens de persconferentie van dinsdag 13 oktober zijn afgekondigd hebben tot dit besluit geleid.

De huidige richtlijnen schrijven voor dat er maximaal 30 musici tegelijkertijd mogen spelen voor maximaal 30 mensen in de zaal. De geplande concerten van Phion gaan echter uit van een grotere musici-bezetting. Het is niet mogelijk om de geplande programmastukken met minder musici te spelen. In de periode t/m 10 november zijn dan ook vier concertreeksen van Phion geannuleerd.

Phion – en alle symfonieorkesten in Nederland – blijven gezamenlijk in nauw overleg met de veiligheidsregio’s om te kijken wanneer het weer mogelijk is om de orkestbezetting van 30 musici uit te breiden. Phion blijft doordrongen van de taak om het publiek in Gelderland en Overijssel live klassieke muziek te bieden. Het orkest zal dan ook steeds op basis van de meest recente maatregelen bekijken of, en op welke manier het deze taak zo goed mogelijk kan uitvoeren.

Kaarten

Indien er kaarten zijn gekocht in de periode t/m 10 november, dan wordt er door de betreffende zaal meer informatie gegeven. De medewerkers van de concertzalen en theaters doen hun uiterste best alle kaartkopers zo goed en snel mogelijk van informatie te voorzien. In deze bijzondere situatie kan het echter zijn dat er iets langer op informatie gewacht moet worden. De organisatie vraagt hiervoor begrip en hoopt een ieder weer snel bij één van de concerten te mogen begroeten.

Telefonische bereikbaarheid

Vanwege het officiele advies van de overheid werken vele medewerkers thuis. Dit zorgt ervoor dat er een beperktere telefonische bereikbaarheid is. Het makkelijkst is om contact op te nemen via de mail: info@phion.nl.

Phion, Orkest van Gelderland & Overijssel

Foto: René Knoop

Lees ook

Open repetities jeugdgroepen Polyhymnia

LEMELERVELD – Nadat er een periode vooral digitaal contact was, mogen de jeugdleden van Polyhymnia …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.