Home / / Paarden knuffelen en rondsnufflen bij `t Olde Manegepeerd

Paarden knuffelen en rondsnufflen bij `t Olde Manegepeerd

DALMSHOLTE – Op zondag 25 oktober is het weer mogelijk om paarden te knuffelen en rond te snuffelen bij `t Olde Manegepeerd in Dalmsholte. Er is een rommelmarkt en bezoekers kunnen de paarden wat lekkers geven, zoals (zelf mee te nemen) appels/brood of wortels. Ook is er tegen betaling iets lekkers te koop voor de paarden.

Verder worden er tweedehands paardenspullen aangeboden. De gehele opbrengst is voor de uitgewerkte manegepaarden die na een werkzaam leven in de maneges bij ‘t Olde Manegepeerd van hun rust genieten. Hier is tevens een inleverpunt voor kleding, inktcartridges en frituurvet. De manege is te vinden aan de Beukenlaan 2 in Dalmsholte en bezoekers zijn van harte welkom tussen 10.00 en 16.00 uur. Er wordt wel gevraagd om zelf mee te denken en de nodige afstand onder elkaar te bewaren.

 

Lees ook

De Zilveren Knoop: schaduwdoeken en kussens op maat

(Advertorial) RAALTE – De Zilveren Knoop is klaar voor het voorjaar. Wenst u een schaduwdoek, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.