Home / / Open dag bij Muziekschool Pianoforte in Ommen

Open dag bij Muziekschool Pianoforte in Ommen

(Advertorial)

OMMEN – Op zaterdag 24 oktober organiseert Muziekschool Pianoforte een Open Dag. Van 12.00 tot 15.00 uur zijn de deuren aan Strangeweg 25 in Ommen geopend voor alle toekomstige leerlingen en belangstellenden.

Muziekschool Pianoforte viert dit jaar haar 10-jarig bestaan. Door de huidige omstandigheden is het helaas niet mogelijk hier een groots feest van te maken. Maar een Open Dag, met inachtneming van de nodige maatregelen, is wel mogelijk en de directie en docenten staan dan ook klaar om op gepaste afstand belangstellende te ontvangen en te informeren naar de mogelijkheden.

Muziek voor iedereen

Gediplomeerde muziekdocenten (allen afgestudeerd aan het conservatorium) geven wekelijks les aan honderden enthousiaste leerlingen van alle leeftijden. Dit gebeurt niet alleen in Ommen, maar ook in o.a. Nijverdal, Dalfsen, Den Ham, Hardenberg en Westerhaar. Er wordt lesgegeven in verschillende instrumenten, zoals piano, gitaar, keyboard, cello, viool, dwarsfluit, maar ook in zang. Muziekschool Pianoforte is dan ook zeker geen ouderwetse muziekschool, maar dé plek voor gedegen, hippe en inspirerende muzieklessen voor alle leeftijden! Daarnaast verzorgt Muziekschool Pianoforte diverse muzieklessen op scholen en kinderdagverblijven. Kinderen én volwassenen kunnen lessen volgen.

Iedereen die belangstelling heeft voor het diverse aanbod van Muziekschool Pianoforte is zaterdag 24 oktober van harte welkom tussen 12.00 en 15.00 uur. In verschillende sessies worden er door de docenten in kleine groepjes proeflessen georganiseerd, zodat iedereen ook zelf kan proberen te spelen.

Wie enthousiast is, heeft de mogelijkheid zich in te schrijven voor de ‘muzikale ontdekkingsreis’. Dit is een proefmaand van vier lessen om te ontdekken of je muziekgevoel hebt en plezier beleeft aan het muziek maken. Want plezier maken met muziek staat natuurlijk voorop!

Belangstellenden die niet naar de Open Dag kunnen komen, kunnen zich per mail opgeven voor een proefles via info@muziekschoolpianoforte.nl of zich aanmelden via de website.

Lees ook

Programmavoorbereiding USV

NIEUWLEUSEN – Onder leiding van het nieuwe trainersduo Mathijs van Faassen en Theo van ’t …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.