Home / / Opbrengst collecte HandicapNL in Dalfsen

Opbrengst collecte HandicapNL in Dalfsen

DALFSEN – Met de collecte van HandicapNL is in Dalfsen, Hoonhorst en Oudleusen een bedrag van 2.497,31 euro opgehaald. De organisatie bedankt alle vrijwilligers en alle gevers die hebben bijgedragen aan deze opbrengst.

Met het bedrag worden landelijke en lokale projecten gefinancierd. HandicapNL droomt van een Nederland waarin mensen met een handicap echt mee kunnen doen: een maatschappij waarin onder meer eigen keuzes gemaakt kunnen worden. Verder helpt HandicapNL familieleden een balans te vinden tussen draaglast en draagkracht.

Donaties zijn van harte welkom, kijk voor meer info op www.handicap.nl

Lees ook

De Zilveren Knoop: schaduwdoeken en kussens op maat

(Advertorial) RAALTE – De Zilveren Knoop is klaar voor het voorjaar. Wenst u een schaduwdoek, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.