Home / tweetpost / Op zoek naar een bedrijfsfeest in Overijssel?

Op zoek naar een bedrijfsfeest in Overijssel?

Advertorial

RIJSSEN – Het Schwarzwald staat alom bekend als een toplocatie voor al uw bedrijfsfeesten. Coole activiteiten gecombineerd met een onbeperkt eten en drinken maken van uw bedrijfsuitje een gegarandeerd succes!

Aansprekende activiteiten
Een bedrijfsfeest met uitdagende activiteiten valt altijd in de smaak. Onze offroad buggytour laat zich moeilijk beschrijven; die moet je beleven! Met een open buggy over zand- en landweggetjes rijden vraagt iets van de stuurmanskunst. Wij stellen stofbrillen en waterafstotende overalls beschikbaar en in de wintermaanden thermo-overalls, zodat je onder bijna elke weersomstandigheid van deze avontuurlijke activiteit kunt genieten.

Voor personen die het liever iets kalmer zien, is een tour door de mooie omgeving van het Hollandse Schwarzwald op een retro scooter of E-chopper de ideale activiteit. Kortom een spraakmakend bedrijfsfeest in Overijssel boek je bij Het Schwarzwald.

 

Lees ook

EHBO verrast met royale gift

HOONHORST – De EHBO-vereniging Hoonhorst-Dalfsen is recentelijk verrast met een royale gift van 1000 euro. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.