Home / / Noodkreet Stichting Oekraïne

Noodkreet Stichting Oekraïne

NIEUWLEUSEN – Ieder jaar in oktober houdt de stichting Oekraïne een collecte voor de aanschaf van voedselpakketten ten behoeve van arme mensen in Oekraïne. Vanwege corona kan er dit jaar geen huis-aan-huis collecte plaatsvinden. Echter de giften en donaties blijven hard nodig om te kunnen helpen. Daarom vraagt de stichting Oekraïne inwoners een bijdrage over te maken op bankrekening: NL54RABO 03455 65754 t.n.v. Stichting Oekraïne Nieuwleusen, onder vermelding van ‘voedselactie’.

Lees ook

Historisch Museum Ommen van oud naar nieuw

OMMEN – Het Historisch Museum in Ommen wordt vernieuwd. Eerder bekend als ‘Oudheidkamer’ en ‘Streekmuseum’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.