Home / / Loopgroep AG ’85

Loopgroep AG ’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 hebben afgelopen week aan meerdere wedstrijden deelgenomen. Michiel Huzen lijkt goed hersteld te zijn van de 12-uursloop van twee weken geleden in Deventer. In Almere nam hij deel aan de 159e Mollen Marathon. Hij liep de 42,195 kilometer in een tijd van 3.24.02 en werd hiermee opnieuw eerste van alle deelnemers. Rudie Troost liep bij clubkampioenschappen bij ACO Van Elderen in Ommen de 800 meter op de baan in een tijd van 2.18,5 minuten. Dennis Brandenburg liep bij de Woutersbergjecross in Oranjewoud de cross over 3 kilometer in een tijd van 11.06 minuten en won hiermee de tweede prijs bij de Mannen senioren.

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.