Home / / LOKO Loopcompetitie en de virtuele Zuidlaardermarktloop

LOKO Loopcompetitie en de virtuele Zuidlaardermarktloop

NIEUWLEUSEN – Een tweetal lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 hebben de afgelopen week aan wedstrijden deelgenomen. Nog net voordat alle evenementen weer werden afgelast in verband met de aangescherpte coronamaatregelen, nam Dennis Brandenburg in Zeewolde deel aan de LOKO Loopcompetitie, die bestaat uit een serie van vier loopjes langs de randmeren en door de bossen van Zeewolde. Hij liep hierbij de 5 kilometer in een tijd van 18.31 minuten en won hiermee de derde prijs bij de mannen 35+.

In verband met het niet doorgaan van de evenementen zoeken veel organisaties naar alternatieve oplossingen. Zo nam Gerda Akkerman deel aan de virtuele Zuidlaardermarktloop en liep daarbij de 5 kilometer in een tijd van 22.28 minuten, waarmee ze haar persoonlijk record met 5 seconden verbeterde.

Lees ook

Peutergroep bij De Zaaier uitgebreid

Advertorial NIEUWLEUSEN – Met ingang van het nieuwe schooljaar is er bij de peutergroep van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.