Home / / Lekker blijven bewegen met tennis deze herfst en winter?

Lekker blijven bewegen met tennis deze herfst en winter?

(Advertorial)

OMMEN – Wil jij in deze coronatijd lekker blijven bewegen en sporten, nu het buitensporten bij de tennis mogelijk blijft? Dan is dit herfst-winterabonnement van Tennis Club Ommen echt iets voor jou.

Onze smash court banen zijn het hele jaar bespeelbaar, alleen bij sneeuw en opdooi niet. Het is ideaal om tennis uit te gaan proberen, waarbij je vrij kunt tennissen (enkel en dubbel) wanneer het jou uitkomt, maar wel binnen de bestaande coronarichtlijnen. Binnen dit pakket zit een gratis aanbod van vier trainingslessen van onze tennisschool Drive, op afspraak in te plannen de gehele week inclusief het weekend. Tijdens de les kun je gebruik maken van nieuwe testrackets.

Dit abonnement is gekoppeld aan een lidmaatschap voor 2021, waarbij de maanden november en december van 2020 gratis zijn. Je ontvangt een lidmaatschapspas van de KNLTB, die te gebruiken is op ons tennispark en voor deelname aan KNLTB toernooien en alle activiteiten. Zie voor meer info onze website.

De contributie voor 2021 bedraagt: 13,85 euro per maand/166 euro per jaar. Je kunt je digitaal aanmelden via het formulier op de website van TCO. Voor meer informatie kun je contact opnemen met secretariaat@tennisclubommen.nl, tel.nr. 06-50811257. Voor de lessen met Sven Boers van tennisschool Drive, tel. 06-53585327.

Zie www.tennisclubommen.nl

Lees ook

Ontwikkeling Poort van Noord Dalfsen komt op gang

Sociale Verbinding centraal op terrein Natuurboerderij Lindehoeve DALFSEN – Begin juni kwamen de naaste buren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.