Home / / Kijk op Kunst

Kijk op Kunst

OMMEN – Omdat het besmettingsgevaar met betrekking tot corona weer toeneemt, kunnen een aantal activiteiten rondom de Kijk op Kunst maand, geen doorgang vinden.

De activiteiten waar grote groepen bij elkaar zouden komen, zijn afgelast omdat de veiligheidsvoorschriften van het RIVM niet gewaarborgd kunnen worden. De kernactiviteit: het tentoonstellen van werken in winkels en in de etalages van de winkels, in het centrum van Ommen, gaat wel door.

In het kort

De opening op 10 oktober is reeds afgelast, evenals de onthulling van de nieuwe panelen op 17 oktober aanstaande. Ook gaat de MontMartre niet door. De tentoonstelling van kunst in de etalages en de speurtocht voor kinderen kunnen wel doorgaan. De prijsuitreiking van de winnende combi etalage/kunstwerken vindt plaats met slechts de betrokken personen.

Lees ook

Rotary overhandigt cheque aan Jeugdfonds Sport & Cultuur Overijssel

OMMEN – Tijdens de wekelijks online bijeenkomst van Rotary Ommen – Dedemsvaart is vorige week …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.