Home / / Kevelaerlof in Kruisverheffing

Kevelaerlof in Kruisverheffing

DALFSEN/OMMEN/RAALTE – Op zondag 4 oktober vindt het jaarlijkse Kevelaerlof plaats in de basiliek van de H. Kruisverheffing in Raalte. Door het coronavirus is de jaarlijkse bedevaart naar Kevelaer helaas niet doorgegaan. Wel heeft pastoor Cornelissen samen met de broedermeesters Ben Lokate en Freddy Hondeveld op 5 september, de dag dat de bedevaart gehouden zou worden, een bezoek gebracht aan Kevelaer.

Daar heeft Cornelissen de bedevaartkaars gezegend en ontstoken. Na de viering is de kaars plechtig naar de Genadekapel gedragen, waar vervolgens werd gebeden voor de vele intenties vanuit Salland. Aansluitend heeft de kaars een plek gekregen in de Kaarsenkapel. Zo was Salland dit jaar toch nog even in Kevelaer. Het Kevelaerlof begint om 19.00 uur.

Graag wel aanmelding vooraf via www.meevieren.nl (kijk bij Raalte – parochie H. Kruis).

Lees ook

Nieuwe stadsdichter Ommen gezocht!

OMMEN – Gedurende twee jaar was Viviane Rose de stadsdichter van Ommen. Eind mei loopt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.