Home / / Informatiebijeenkomst studiekring

Informatiebijeenkomst studiekring

DALFSEN/LEMELERVELD – Bibliotheek Dalfsen/Nieuwleusen presenteert dit najaar de studiekring voor 50-plussers. Deze studiekring is een vaste groep van tien tot vijftien mensen die één keer in de twee weken bij elkaar komt om zich te verdiepen in verschilende thema’s.

De bijeenkomst duurt twee uur en bevat een ‘rondje actualiteiten’. Er wordt een onderwerp gepresenteerd en er is ruimte voor het delen van inzichten. Het onderwerp wordt door één van de leden van de studiekring voorbereid en gepresenteerd. De keuze van het onderwerp is vrij. Vaak heeft het onderwerp betrekking op eigen hobby’s en interesses, of opgedane kennis en ervaring. De studiekring is bedoeld voor mensen die samen nieuwe onderwerpen willen ontdekken, het leuk vinden zich daarin te verdiepen en met elkaar kennis en meningen willen uitwisselen. Meedoen in een studiekring is voor veel 50-plussers een uitstekende manier om nieuwe mensen te ontmoeten en actief en betrokken te blijven. De bijeenkomsten vinden eens in de twee weken plaats in de bibliotheek en duren twee uur. De startbijeenkomst, het dagdeel en de tijd worden in overleg met de groep vastgesteld. De kosten bedragen 65 euro per jaar, inclusief koffie en/of thee en het lidmaatschap van de bibliotheek.

Op 7 oktober is er om 10.00 uur een informatiebijeenkomst in deTrefkoele+ en op 13 oktober om 19.30 uur in de Mozaïek in Lemelerveld. Aanmelden voor de informatiebijeenkomst kan via de website van de Bibliotheek: www.bibliotheekdalfsen.nl/activiteiten, voor vragen kan contact worden opgenomen met Meindert de Jong, tel. 06 53801375 of via mail: jong.div@gmail.com.

www.studiekringen50plus.nl

Lees ook

Programmavoorbereiding USV

NIEUWLEUSEN – Onder leiding van het nieuwe trainersduo Mathijs van Faassen en Theo van ’t …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.