Home / / Het Vechtgenotenhuis heeft hulp nodig

Het Vechtgenotenhuis heeft hulp nodig

OMMEN – Het Vechtgenotenhuis is één van de 75 IPSO Inloophuizen, voor mensen die te maken hebben met kanker. De inkomsten zijn onder meer afhankelijk van KWF Samenloop.

Vanwege de coronacrisis konden de 40 Samenlopen die dit jaar zouden plaatsvinden, niet doorgaan. Het gevolg is dat alle inloophuizen het financieel moeilijk hebben en moeite hebben het hoofd boven water te houden. Ook inloophuis het Vechtgenotenhuis heeft het zwaar. Daarom wordt er via huisinactie.nl op diverse manieren geld ingezameld. Het Vechtgenotenhuis doet een oproep aan alle inwoners om een steentje bij te dragen door te doneren of een eigen actiepagina aan te maken via: https://acties.kwf.nl/fundraisers/vechtgenotenhuis

Onmisbare plek

Het is van belang dat het inloophuis blijft bestaan. Het inloophuis is een onmisbare plek voor (ex-)kankerpatiënten. In Nederland leven zo’n 1 miljoen mensen met en na kanker. Daar waar het in het ziekenhuis draait om het fysieke herstel, zorgt het inloophuis voor de emotionele nazorg. Het is een plek om thuis te komen, een verhaal te delen en een luisterend oor te vinden.

Voor meer informatie over Huis in actie kan contact opgenomen worden met Tiny Timmer, Coördinator Vechtgenotenhuis tel. 06-3903226.

www.huisinactie.nl

Lees ook

Uit Hei en Dennen

Wat is/was het warm hè. Wij hebben op twee locaties airco apparaten hangen, daar is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.