Home / tweetpost / Help Sinterklaas aan speelgoed voor vluchtelingen- en minimagezinnen

Help Sinterklaas aan speelgoed voor vluchtelingen- en minimagezinnen

REGIO –  Ieder jaar geeft Sinterklaas een mooi feest voor minima- en vluchtelingenkinderen uit de gemeente Hellendoorn, zodat ook zij kunnen meegenieten. De tijden in deze coronaperiode zijn nog spannend en onzeker. De Sint en zijn pieten denken diep na hoe ze veilig naar Nederland kunnen komen, maar hebben ondertussen de commissie ‘Help Sint helpen’ gevraagd om hem wederom te assisteren bij het organiseren van een Sinterklaasmoment voor deze kinderen.

Een financiële bijdrage is welkom bij de Sint. Het kan overgemaakt worden op rekeningnummer NL18RABO0120904411, St. De Welle t.n.v. Help Sint helpen. Nieuw -of zo goed als nieuw-  speelgoed doneren kan ook. Stuur voor 6 november een mailtje met uw naam, adres en telefoonnummer naar trefpuntminima@hotmail.com. De Sintcommissie neemt dan contact met u op. Liever telefonisch contact? Bel dan naar 06-10633846.

Lees ook

West-Overijssel zet een volgende stap in de regionale energiestrategie

REGIO – West-Overijssel levert een bijdrage aan de energietransitie door 1,8 TWh aan zonne- en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.