Home / / Expositie in De Carrousel

Expositie in De Carrousel

OMMEN – Tot en met de maand december exposeert Hendrik Dokter zijn schilderijen in De Carrousel. Het zijn acrylverfschilderijen op doek en op (ruw) hout. Sommige doeken omvatten een lijst, die bij het kunstwerk behoren.

Bij een ernstig ongeluk in 2018 liep Hendrik Dokter hersenletsel op. Als gevolg hiervan is hij snel oververmoeid en overprikkeld. Werken en sporten zijn niet meer mogelijk. Tijdens het revalidatieproces is hij begonnen met tekenen en schilderen.

www. hendrikschildert.jouwweb.nl

Lees ook

NL-Alert steeds vaker ingezet in Overijssel

REGIO – NL-Alert wordt steeds vaker ingezet bij noodsituaties. Zo zijn vorig jaar in heel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.