Home / / Enthousiaste vrijwilligers gezocht

Enthousiaste vrijwilligers gezocht

NIEUWLEUSEN – Met de start van het Talentenhus en de Ronding in Kulturhus de Spil zijn er vele nieuwe mogelijkheden voor de leerlingen van de Talentenbrigade ontstaan.

Het Agnieten College kent op maandag en woensdag Keuze Werk Tijd (KWT) uren, waar de Talentenbrigade dankbaar gebruik van maakt. Het biedt de leerlingen mogelijkheden om met hun talent aan de slag te gaan en/of hun eigen talent te ontdekken en te ontwikkelen.
Zo werken leerlingen nu in de bouw bij het RTC, in de media, in de zorg met en bij InteraktContour, in de horeca m.m.v. Grand Café De Spil, in de evenementensector, in groen en beheer (Pluktuin) en in sport en spel.
Naast alle mensen die nu al betrokken zijn bij deze TalentPraktijkPlekken(TPP)
zoeken het Talentenhus en de Talentenbrigade enthousiaste vrijwilligers die vanuit de gemeenschap met hun eigen ervaring en passie deze jonge generatie willen helpen. Het gaat om een paar uur op maandag en/of woensdag. Belangstellenden die affiniteit hebben met de bouw, met horeca, zorg en welzijn, muziek, cultuur, sport of met media, kunnen zich aanmelden. De jonge generatie kan momenteel niet overal terecht vanwege het gebrek aan vrijwilligers en zal hier erg dankbaar voor zijn.
Voor meer informatie of aanmelding kan gemaild of gebeld worden naar de coördinator van de Talentenbrigade: mdevries@agnietencollege.nl, of tel. 06-28987955.

Lees ook

Zo vlogen de duiven

DALFSEN – Zaterdag 1 mei wederom een vitessevlucht voor de leden van PV De Vechtvogels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.