Home / / Digitale ontmoetingen met het CDA

Digitale ontmoetingen met het CDA

OMMEN – Omdat het coronavirus met name bij de fysieke bezoeken van het CDA Ommen, roet in het eten gooide, is de fractie van de partij genoodzaakt deze ‘ontmoetingen’ (voor zover mogelijk) digitaal te verzorgen. Het CDA probeert deze bezoeken begin volgend jaar weer op te pakken.

Het CDA wil graag zien, horen en beleven wat er speelt in Ommen, want zegt de partij: “Samen maken we Ommen. Wij begrijpen als partij dat deze tijd veel van iedereen vraagt. Zie je problemen in je omgeving? Of met je vereniging? Of loop je tegen bepaalde zaken aan? Om over dit soort problemen te praten, is het CDA Ommen bereikbaar op het mobiele nummer: 06 – 28972026. Daarnaast is er contact met de fractie mogelijk via secretaris@cdaommen.nl.”

Lees ook

TENAX is hoofdsponsor voor ambitieus FC Ommen

OMMEN – FC Ommen heeft op 1 mei haar hoofdsponsor gepresenteerd. TENAX tekent met ingang …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.