Home / / De Lange Keukens verovert Nederland met landelijke keukens

De Lange Keukens verovert Nederland met landelijke keukens

(Advertorial)

OMMEN – Al jaren zijn de keukens van De Lange Keukens in Ommen een begrip. In de keukenzaak aan de Eskampweg sloeg De Lange keukens zo’n twintig jaar geleden de weg in naar landelijke keukens op maat. Klanten uit het hele land weten inmiddels de weg te vinden naar de showroom

“Mensen zoeken bij ons het sfeertje”, vertelt eigenaar Dick de Lange. De landelijke en gemoedelijke keukens trekken veel mensen naar onze showroom. Dan lopen ze binnen en zeggen ze: dit bedoel ik nou.” De keukens van de Lange worden allemaal op maat gemaakt, veelal van eikenhout. Er wordt niet met standaard producten gewerkt en daardoor is er alle ruimte voor de wensen van de klant. “Een iets andere kleur, maat, alles is mogelijk. Zeg het maar en wij maken het in de eigen werkplaats”, vertelt Dick.

De medewerkers besteden veel tijd aan het maken van de tekeningen. “We maken niet in twee uur een schetsje, maar nemen er echt de tijd voor. We zitten zo een halve dag aan tafel voor het eerste ontwerp. Het moet gewoon aan alle wensen van de klant voldoen.” De keukens van het bedrijf worden zeker niet alleen in de regio verkocht. Bij de ingang van de showroom hangt een landkaart van Nederland vol met punaises verspreidt over het hele land. Elke punaise staat voor een op maat geleverde keuken van het bedrijf.

Zelf blijft Dick bescheiden onder het succes van de zaak, want hoog van de toren blazen past niet bij De Lange keukens. “We willen gewoon een tevreden klant van A tot Z, daar doen we het voor. Onlangs reed ik naar Rotterdam om nog wat na te meten. De klant was verbaasd dat ik de lange rit maakte voor wat meetwerk, maar dat is voor ons heel normaal. Als de monteurs later komen om te installeren moet alles gewoon goed zijn. Het moet passen en zeker ook compleet zijn.”

De Lange Keukens ontleent vooral zijn bekendheid aan de landelijke keuken, maar ook voor moderne keukens kunnen klanten in de showroom terecht. Op de bovenste verdieping is een mooie collectie greeploze en strakke keukens te vinden. Rustig een kijkje nemen in de showroom is tijdens de openingstijden altijd mogelijk. Klanten die na een bezoek een nieuwe keuken verder vorm willen geven kunnen een afspraak maken met een van de medewerkers.

Lees ook

De Carrousel heeft nieuw seizoensprogramma, in de hoop op betere tijden

OMMEN – Theater De Carrousel in Ommen waagt het erop: het theater heeft een nieuw …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.