Home / / Bruidspaar Endeman-Roddenhof 60 jaar getrouwd

Bruidspaar Endeman-Roddenhof 60 jaar getrouwd

OMMEN – De liefde van Wolter Endeman en Janna Roddenhof is 64 jaar geleden ontstaan aan de voet van de Lemelerberg en sinds dat moment zijn ze onafscheidelijk. Na vier jaar verkering werd de liefde bezegeld met een huwelijk in het stadhuis van Ommen.

Tekst/Foto: Gina van Elburg

Het stel kreeg een woning in het buurtschap Dalmsholte waar Wolter 82 jaar geleden werd geboren. Samen kregen ze twee dochters en twee zonen, zeven kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen. Wolter Endeman kreeg een baan bij de textielfabriek Ten Kate in Nijverdal en hij heeft jarenlang bij Van Gelder Kabel-Leidingen-Montagewerk gewerkt.

Op 57-jarige leeftijd kon Wolter gebruik maken van de VUT-regeling. Janna Roddenhof werkte bij Café Eggengoor in Ommen. Tegenwoordig woont het stel met veel plezier aan de Lodderholt in Ommen en beleefde hier het heuglijke feit dat zij 60 getrouwd zijn. Voor deze bijzondere gelegenheid kwam burgemeester Hans Vroomen met een prachtig boeket bij het echtpaar thuis en heeft hen op gepaste afstand hartelijk gefeliciteerd met hun diamanten huwelijk.

 

Lees ook

Geen trainerswissel heren 1 en 2 bij ASC’62

DALFSEN – Het contract met Piet de Jong (37) lag al vast tot en met …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.