Home / / Bovenbouwleerlingen Het Koloriet verhuizen naar Julianaschool

Bovenbouwleerlingen Het Koloriet verhuizen naar Julianaschool

OMMEN – In verband met de bouw van Kindplein West, verhuisden dinsdag 6 oktober de leerlingen van groep 5 tot en met 8 van Het Koloriet naar de Koningin Julianaschool. Deze verhuizing is tijdelijk omdat er alvast vier lokalen van Het Koloriet worden afgebroken.

In de vroege middag brachtende de leerlingen hun eigen laatje over en hielpen zij een handje mee. De woensdag erna waren de kinderen vrij en zorgde een verhuisbedrijf samen met de leerkrachten voor de verhuizing van de overige spullen. Op donderdag was alles gereed en konden de leerlingen ontvangen worden aan de Sandbergstraat 2A.

Wegens corona was het de ouders niet toegestaan een kijkje te nemen in het ‘nieuwe’ onderkomen. Maar als alternatief bedacht Het Koloriet een ‘walk through’. Op gepaste afstand van elkaar konden de ouders vanuit de tuin, langs de lokalen wandelen en een blik naar binnen werpen.

Lees ook

Geen bijval voor ‘ondoordacht’ voorstel van Gemeentebelangen om winkeliers te helpen

DALFSEN – Het lijkt een sympathiek idee: geef winkeliers en horecaondernemers indirecte een financiële tegemoetkoming …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.