Home / / Bos Bedden Loopgroep AG ’85 bedankt sponsor met ludieke actie

Bos Bedden Loopgroep AG ’85 bedankt sponsor met ludieke actie

NIEUWLEUSEN – Sinds eind mei is Bos Bedden niet meer in handen van Lubertus en Marga Talen. Rutger en Lianna Veerman hebben het stokje overgenomen. Bos Bedden is al vanaf 2002 de sponsor en naamgever van Loopgroep AG ’85 en de hardlopers bedachten een ludieke actie om Lubertus hiervoor te bedanken.

Op zaterdagochtend werd bij de nietsvermoedende Lubertus aangebeld. Zo’n 30 hardlopers van AG ’85 stonden aan de deur met een bed op wielen. Met Lubertus in het versierde bed werd koers gezet naar Bos Bedden. Daar aangekomen werd onder het genot van koffie/thee en gebak teruggekeken op de prettige samenwerking en werden er herinneringen opgehaald. Zo hebben de hardlopers in 2013 al eens een nachtje doorgebracht in de etalage van de beddenspeciaalzaak. Een fotocollage in de winkel herinnert nog aan deze onrustige nacht.

Bedankt

Lubertus en Marga Talen werden bedankt met bloemen, een goed gevulde broodmand en een kussensloop met daarop het logo van AG ’85 en de namen van de hardlopers. Rutger en Lianna werden welkom geheten en ontvingen eenzelfde cadeaupakket.

 

Lees ook

Stichting ’t Lemels Arfgoed herdenkt de bevrijding

LEMELE – Op 10 april 1945 werden Lemele, Archem en Dalmsholte bevrijd door een eenheid …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.