Home / / Bos Bedden in Nieuwleusen opent pop-up Outlet Store

Bos Bedden in Nieuwleusen opent pop-up Outlet Store

(Advertorial)

NIEUWLEUSEN – Na enige voorbereiding was het dan zover. Bos Bedden heeft op zaterdag 24 oktober haar tijdelijke pop-up Outlet Store aan de Burgemeester Backxlaan 320 in Nieuwleusen geopend.

Deze pop-up store heeft een ruimte van circa 300m2 en is gevuld met boxsprings, ledikanten, kasten, matrassen, lattenbodems en bedtextiel, met als grote voorwaarde; lage prijzen en op=op.

“In mei van dit jaar hebben wij succesvolle Demo Deals weken gehouden om ruimte te maken voor de nieuwe collectie van Eastborn en Pullman. Dat was een groot succes. Alle boxsprings van Eastborn en Pullman zijn in die weken verkocht”, aldus Rutger Veerman, eigenaar van Bos Bedden. “Omdat deze collectie vervangen is, is het tijd voor de volgende stap. Alle testmatrassen vervangen we en het is tijd om ruimte te maken voor de nieuwe ledikanten, kasten en andere boxsprings. Dit in combinatie met een grote voorraad in ons magazijn, bracht ons op het idee een aparte ruimte hiervoor beschikbaar te stellen. Want; Bos Bedden moet actueel zijn.

Zo ontstond het plan een tijdelijke outlet store te openen”, aldus Rutger. “We hebben leuke ideeën met de winkel en daarom willen we snel van onze demomodellen en van de grote voorraad in ons magazijn af. Er gaat ontzettend veel in korte tijd weg, voor superzachte prijsjes. Na de start op zaterdag 24 oktober, is de outlet store op de vrijdagen en zaterdagen geopend. Een mooi moment om te profiteren van al dat moois. We reserveren niets en bij koop geldt directe betaling en zelf afhalen. Hier zijn de prijzen namelijk ook helemaal naar, een mooie kans voor kwalitatief mooie spullen en laag geprijsd”, aldus Rutger. “Zien we jullie binnenkort? We hanteren uiteraard volledig de coronavoorschriften. Zo kan iedereen veilig en verantwoord shoppen, iets wat wij enorm belangrijk vinden.”

Lees ook

De Lemeler begraafplaats is weer up-to-date

LEMELE – De in september vorig jaar gestarte renovatie van de bijzondere begraafplaats in Lemele …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.