Home / / Boekstart voor baby’s en peuters

Boekstart voor baby’s en peuters

DALFSEN/LEMELERVELD – De bibliotheek start op 5 november met Boekstart voor baby’s en peuters in Dalfsen en Lemelerveld. Tijdens dit maandelijkse uurtje wordt er voorgelezen aan de kleintjes en er worden liedjes gezongen.

De Boekstartochtenden vinden plaats op iedere eerste donderdag van de maand van 10.00 tot 11.00 uur. In verband met corona schenkt men geen koffie/thee en is er een maximum aantal (volwassenen met kinderen) dat ontvangen kan worden (Dalfsen 8 en Lemelerveld 6).

Lees ook

160 gratis cursussen

OMMEN – Fotograferen, programmeren of de online marketing van je eigen webwinkel professioneel aanpakken? Leden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.