Home / / Bijpraten met het CDA Dalfsen: juist nu

Bijpraten met het CDA Dalfsen: juist nu

DALFSEN – Het is een bijzondere tijd waarin veel van je wordt gevraagd. In elk huishouden, van jong tot oud: voor je naasten, je bedrijf of bijvoorbeeld de sportvereniging. Waar loop je tegenaan? Welke problemen zie je in je omgeving? Ook nu komen we als CDA-fractie elke donderdagavond vanaf 20.00 uur samen, maar dan telefonisch of via het internet. Wil je met ons in gesprek over de toekomst van Dalfsen of gewoon even je hart luchten: je bent van harte welkom! Op locatie kan ook (met inachtneming van de geldende maatregelen). We zijn bereikbaar via CDA@dalfsen.nl of tel.06-12951120. We horen het graag.

Lees ook

DLTC legt de laatste hand aan groenste sportclub van Overijssel

DALFSEN – Tennisclub DLTC in Dalfsen werd vorig jaar juli uitgeroepen tot groenste sportclub van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.