Home / / Annemarie Bolder in het Alzheimer Café

Annemarie Bolder in het Alzheimer Café

DALFSEN – Op maandagavond 19 oktober is er een Alzheimer Café in De Overkant, aan het Kerkplein 22 in Dalfsen. Om 19.30 uur start het programma (inloop vanaf 19.00 uur.) De avond duurt ongeveer twee uur en de toegang is gratis.

Het thema van deze avond is ‘Gedrag beter begrijpen’. Er is een bijzondere spreker te gast in de persoon van Annemarie Bolder. Zij is specialist in het omgaan met mensen met dementie en daarnaast is zij ergotherapeut.

Wat is het Alzheimer Café?

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden. Maar ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn welkom. De gasten praten met elkaar in een gemoedelijke sfeer over hetgeen ze meemaken, over dementie en over mogelijkheden voor hulp en dienstverlening.

Coronamaatregelen

Op de avond zelf treft Saam Welzijn maatregelen die passend zijn binnen de huidige RIVM-richtlijnen. Er zijn bijvoorbeeld voldoende desinfecteermiddelen en mondkapjes. Aan belangstellenden die zich niet lekker voelen (verkoudheidsklachten, verminderde reuk, verhoging, benauwdheid) wordt gevraagd thuis te blijven. De avond online bijwonen kan ook. Via Zoom is er de gelegenheid de avond mee te beleven en vragen te stellen aan Annemarie.

Informatie

Voor informatie en aanmelden (voor aanwezigheid in de Overkant of via Zoom) kan contact worden opgenomen met Janny Velthuis, Mantelzorgconsulent Saam Welzijn, tel. 06-11276383. Ook met betrekking tot Zoom, helpt Saam Welzijn graag.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.