Home / / Zoekplaatje van de week

Zoekplaatje van de week

Kleinmeulman Mode in Lemelerveld organiseerde in september 1970 een modeshow met meerdere jeugdige mannequins op de catwalk. Dit is één van de foto’s die Herman Wigbels heeft gemaakt van dit evenement. De foto’s van deze modeshow zijn toegankelijk via de url “qr.oudommen.nl/kleinmeulman-mode”. In week 8 2019 plaatsten we een zoekplaatje van een “collega-mannequin”, wat de naam van de (toen) 4-jarige Annet Huisman heeft opgeleverd. Wie helpt ons aan de naam van deze jeugdige mannequin en/of eventuele namen van toeschouwers?

Herman Wigbels was van 1950 tot 1983 fotojournalist in de regio Salland. Hij legde alle aspecten van het leven in dorpen en op het platte land vast ter illustratie van artikelen in regionale bladen. Van verschillende foto’s willen we graag weten waar deze zijn gemaakt en/of wie er op staan. Dit is zoekplaatje nummer 69 uit deze tweewekelijkse reeks. Het fotoarchief van Herman Wigbels is toegankelijk via de website www.HermanWigbels.nl en www.OudOmmen.nl/beeldbank. De zoekplaatjes zijn eenvoudig terug te vinden via de linker zijbalk op de website OudOmmen.nl.

Reacties op het zoekplaatje van deze week graag, met vermelding van archiefnummer haw_62765, verzenden naar zoekplaatje@OudOmmen.nl, of deponeren in de brievenbus v/d stichting OudOmmen.nl (of versturen naar): Rembrandtstraat 33 (7731SE) in Ommen.

Het zoekplaatje wordt mede mogelijk gemaakt door: Stichting ‘De Darde Klokke’ met het ‘Drie moandeleks tiedschrift veur Ommen’.

Lees ook

Juwelier Zandbergen in Ommen stopt na 21 jaar

(Advertorial) OMMEN – In juni 2000 is juwelier Zandbergen begonnen met een goudsmidsatelier/juwelierszaak aan het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.